Leveranciers

Onderstaande adressen maken Eindeloos mogelijk, stuk voor stuk bevlogen mensen die met passie hun vak uitoefenen.

Wij zijn hen erg dankbaar, dankzij hun is ons restaurant: Eindeloos

 

Noordzee en Ijselmeer Vis :Veltmanvis

Waddenoesters, kokkels, spiering, sprot, harder & zeebaars: Jaap Vegter Lauwersoog

Hereford, Roodbont, Fleckvieh Rund : Menno Hoekstra te Anjum

Fries Varkensvlees: Jaap Frerichs, www.eerlijkvlees.nl 

Truffel & delicatessen: Vanilla Venture te Amsterdam

Groente: Martin v/d Meulen te Leeuwarden

Groente: Gosse Stadstuin

Kaas: Michel van Tricht te Antwerpen

Kaas & Biologisch rundvlees : De Nylander te Workum

Brood: BIO bakker Hûns

Wijnen: Anfors wijnen

Wijnen: Vinoblesse