KERST 2019 u vind de informatie over kerst onderaan deze pagina.

Uitgangspunt van de keuken vormt het seizoen en lokale producten met als resultaat harmonieuze gerechten waarbij Stefan Visser de klassieke basis op verrassende wijze weet te combineren met eigentijdse accenten. 

Zijn kookstijl kenmerkt zich door hartige smaken met verfrissende zuren en verfijnd gebruik van specerijen.

Stefans proeverij bestaat uit 3 t/m 7 gangen incl. brood, lokale boter en 4 amuses

(op vrijdag en zaterdag start het menu vanaf 4 gangen)

Of u kunt kiezen uit onze Groente proeverij van 3 tot en met 6 gangen.

 

 

Uitleg over het menu en prijzen vindt u door te klikken op onderstaande link. 

Proeverij Eindeloos >

 

Wilt u meteen reserveren bij Eindeloos, klikt u dan op de volgende link. Reserveer online>>

Om u een impressie te geven van de kookstijl van Eindeloos volgt hieronder een voorbeeld van wat het menu zou kunnen zijn.

 

Amuses.

3 hartige amuses.

Voorgerecht

Wilde Zeebaars met eekhoorntjesbrood, ansjovis en zuurdesem

Tussengerecht

Griet in miso gegaard met aardpeer, handpeer en jus van sambai

Tussengerecht

Kabeljauw met snijbiet

Tussengerecht

Krokante langoustine met curry

Tussengerecht

Tortellini van zwarte truffel en zwaluwgekwetter met selderij

Hoofdgerecht

Eend in tonkabonenboter gegaard met ui, sinaasappel en milde look

Dessert amuse

Eindeloos burger

Dessert

Specerijenbiscuit met ananasmousse, krokante chocolade, ananascompote en gezouten karamel

 

Kerstmenu 2019 

Het meest feestelijke menu van het jaar met 4 prachtige amuses vol beleving, gerechten met luxe producten en onze sommelier Ilja zoekt de mooiste wijnen uit.

Op 24, 25 en 26 december start ons menu vanaf 6 gangen en kunt u uitbreiden naar 7 gangen met de zwezerik en naar 8 gangen met ons binnenlands kaasassortiment

27 t/m 30 december start ons menu vanaf 4 gangen.

Wij serveren ons Kerstmenu van 24 december t/m 30 december, daarna genieten wij t/m 8 januari van een vakantie.

25 december is volledig geboekt, u kunt deze dag nog wel reserveren voor het Kerstmenu van ons tweede restaurant Proefverlof.  www.proefverlof.frl

Voorgerecht

Hamachi & Coquille met aardpeer, grapefruit en hazelnoot.

Tussen

Zeebaars a la plancha met eekhoorntjesbroodcrème, boleetjes, zilte groente en jus van sherry

Tussen

Eend met wonton van kreeft en gevogelte, krokante garnalen, gelakte paksoi en curry

Tussen

In zijn geheel gebraden selderij belegd met lof en appel, daarbij desem met geitenkaas, selderij crème en truffel

Hoofdgerecht

Hertenrugfilet met bereidingen van pompoen en jus van cassia

Tussen

Mousse van gevogeltelever met duindoorn, pastinaak en oude aceto balsamico met krentenbrood

Kaasgerecht

Buchette de Wolverlei met gebraden koolraap, crème van koffie, sinaasappelrasp en crouton van kastanje

Dessert amuse

Macaron van pompoen met witte chocolade en mango

Dessert

Chocolade biscuit met mousse van koffie en  oude rum, passievruchtencrème en roomijs van passievruchten.

 

Prijzen

6 gangen 85,- incl. amuses, brood en lokale boter

7 gangen 95,- incl. amuses brood en lokale boter

8 gangen 105,- incl. amuses brood en lokale boter

Eventueel uit te breiden met ons binnenlandse kazen van Joost & Lotte 

Heeft u een allergie, dieet, eet u vegetarisch of lust u geen vlees of vis?
Wij horen dit graag bij de reservering.

Leveranciers >