Uitgangspunt van de keuken vormt het seizoen met als resultaat harmonieuze gerechten waarbij Willem Schaafsma de klassieke basis op verrassende wijze weet te combineren met eigentijdse accenten. Heerlijk echte smaken waarbij u verwonderd raakt over al het moois dat het seizoen en de regio te bieden heeft.

Om absolute versheid te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met een verrassingsmenu.

Dinsdag t/m Donderdag serveren wij een 3 t/m 8 gangen menu met 4 amuses.

Vrijdag & Zaterdag serveren wij een 4 t/m 8 gangen menu met 4 amuses.

 

Uitleg en prijzen vindt u door te klikken op onderstaande link. 

Proeverij Eindeloos >

 

Wilt u meteen reserveren bij Eindeloos, klikt u dan op de volgende link. Reserveer online>>

Om u een impressie te geven van de kookstijl van Eindeloos volgt hieronder een voorbeeld van wat het menu zou kunnen zijn.

 

Amuses.

Jalapeno met komkommer & meloen

Bladerdeeg met bloemkool, hazelnoot & oude kaas

Caldo Verde

Voorgerecht

Ceviche van Selderij met harder, radijs en limoenblad

Tussengerecht

Waddenmosselen met cantharellen, lamsoren en pompoen curry

Tussengerecht

Kwartel met wintertruffel, eekhoorntjesbrood en sherry jus

Tussengerecht

Zwezerik met paprika en jus met tong en dragon

Tussengerecht

Varkenswang met lapsang souchon, gerookte biet & appel

Hoofdgerecht

Hertenbout met koolraap, brioche, ui en jus van groene peper

Kaas

Binnenlandse kazen met compote en speltbrood met appel en cranberry

Dessert amuse

Peer, geitenkaas en zeewier

Dessert

"Klassieker" Créme karamel met ananas en citroengrasroomijs

 

Heeft u een allergie, dieet, eet u vegetarisch of lust u geen vlees of vis?
Wij horen dit graag bij de reservering.

Leveranciers >