Uitgangspunt van de keuken vormt het seizoen met als resultaat harmonieuze gerechten waarbij Willem Schaafsma de klassieke basis op verrassende wijze weet te combineren met eigentijdse accenten. Heerlijk echte smaken waarbij u verwonderd raakt over al het moois dat het seizoen en de regio te bieden heeft.

Om absolute versheid te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met een verrassingsmenu.

Dinsdag t/m donderdag serveren wij een 3 t/m 8 gangen menu met 4 amuses.

Vrijdag en zaterdag serveren wij een 4 t/m 8 gangen menu met 4 amuses.

Uitleg en prijzen vind u door te klikken op onderstaande link. 

Proeverij Eindeloos >

 

Wilt u meteen reserveren bij Eindeloos, klikt u dan op de volgende link. Reserveer online>>

Om u een impressie te geven van de kookstijl van Eindeloos volgt hieronder een voorbeeld van wat het menu zou kunnen zijn.

 

Amuses.

Spelt- geitenkaas- pitten- waterkers

Gyoza- spitskool- shii take- ponzu-ketjap

Disco soup

Voorgerecht

zalm- biet- dragon- asperge-rogge krokant

Tussengerecht

Annabel- waterkers- asperge- Friese Wasabi.

Wasabi die groeit bij een lokale held "Timo ter Voort" aan de Dokkumer Ee. 4 jaar oude planten met een intense smaak.

Tussengerecht

Kabeljauw- suddervlees- spinazie créme- groene asperge- spekjus

Tussengerecht

Tortellini van Kreeft- bospeen- mango- koriander- Thaise Curry

Tussengerecht

Tamme duif- geroosterde tomaat- basilicum- chips

Hoofdgerecht

Ossenhaas- bulghur- hazelnoot- bloemkool- Mornay- sherry jus

Kaas

Binnenlandse kazen met compote en speltbrood met appel en cranberry

Dessert amuse

Karamel- toffee- ananas

Dessert

Aardbei- hangop- sinaasappelkruim- roomijs

 

Heeft u een allergie, dieet, eet u vegetarisch of lust u geen vlees of vis?
Wij horen dit graag bij de reservering.

Leveranciers >