Uitgangspunt van de keuken vormt het seizoen met als resultaat harmonieuze gerechten waarbij Willem Schaafsma de klassieke basis op verrassende wijze weet te combineren met eigentijdse accenten. Heerlijk echte smaken waarbij u verwonderd raakt over al het moois dat het seizoen en de regio te bieden heeft.

Om absolute versheid te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met een verrassingsmenu.

Dinsdag t/m donderdag serveren wij een 3 t/m 8 gangen menu met 4 amuses.

Vrijdag en zaterdag serveren wij een 4 t/m 8 gangen menu met 4 amuses.

Uitleg en prijzen vind u door te klikken op onderstaande link. 

Proeverij Eindeloos >

 

Wilt u meteen reserveren bij Eindeloos, klikt u dan op de volgende link. Reserveer online>>

Om u een impressie te geven van de kookstijl van Eindeloos volgt hieronder een voorbeeld van wat het menu zou kunnen zijn.

 

Amuses.

Pompoen - ponzu - laos

Oerpeen - gesponnen tarwe - limoenblad

Paddenstoelen - sherry

Voorgerecht

Kabeljauw - aardpeer - ravioli - beukenzwam

Tussengerecht

BIO zalm - pastinaakcurry - wilde rijst - paksoi

Tussengerecht

Octopus - annabel - bimi - venkel - peterseliesaus

Tussengerecht

Avocado - marzuolo truffel - spinazie - basilicum jus

Tussengerecht

Zwezerik - wang - koolraap - peer - jus kaneel & selderij

Hoofdgerecht

Reegeit - biet - pompoenpitten

Kaas

Binnenlandse kazen met compote en speltbrood met appel en cranberry

Dessert amuse

Lychee - rozenanglaise

Dessert

Passievrucht - banaan - pure chocolade

 

Heeft u een allergie, dieet, eet u vegetarisch of lust u geen vlees of vis?
Wij horen dit graag bij de reservering.

Leveranciers >