team

Stefan Visser

Chefkok / Droge Humor / Loyaal / Ambitieus / Voetbal / Alfa Romeo

Een kok in hart & nieren, hij is altijd bezig met nieuwe creaties en de lat te verleggen naar een hoger niveau.

Zijn kookstijl is klassiek met moderne elementen en modern gepresenteerd. Smaak is het belangrijkste in zijn gerechten, hartig met verfrissende zuren en verfijnd gebruik van specerijen. 

Favoriete producten van Stefan zijn vis, schaal en schelpdieren uit onze Noordzee, octopus, kreeft, zwezerik, rundvlees, ree, tamme duif en wilde eend.

Stefan werkte eerder bij: De Hinde in Hindelopen, Rijks in Amsterdam en Proefverlof in Leeuwarden

 

Ilja Vermunt

Gastheer / Wijngek / Aanstekelijk enthousiast / Cocktails / Voetbal

Uw gastheer in Eindeloos, zeer groot jong talent met precisie zoekt hij bijpassende wijnen bij de gerechten.

Gastvrijheid en Enthousiasme zit in zijn bloed en een perfect diner geeft hem een adrenalinekick.

Naast wijn is hij eigenlijk enthousiast over alle dranken, cocktails bedenken, op zoek naar bijzondere bieren of die ene whisky die hij nog mist in zijn assortiment.

Ilja werkte eerder bij: Post Plaza te Leeuwarden.

 

Martijn Berkhout

Kok / Hele droge humor / Harde werker / Leergierig / Voetbal

Martijn is leerling niv.4 in onze keuken en pakt alles met groot enthousiasme aan, een echt aankomend talent.

Favoriete bezigheden in de keuken zijn ravioli en tortellini maken, groentes verwerken en voorgerechten.

Hij wil vooral veel leren en je ziet hem stralen in de keuken.

Martijn werkte eerder bij: het Spijshuis in Boornbergum en Proefverlof te Leeuwarden

 

Willem Schaafsma

Eigenaar / Eindeloos / Proefverlof / Café de Bak / Kok / Wijnliefhebber

Ik ben sinds 2010 de eigenaar van Eindeloos en vanaf 2017 ook mede eigenaar van Proefverlof & Café de Bak

Na  bijna 10 jaar Eindeloos staan we bekend om onze no waste visie en het beschermen van het ambacht. het maken van de jus, saus, bouillon en fonds, het uitbenen van kalf,lam en ree, fileren van de vis, puree, mousseline, roomijs, biscuit, parfait enz. het is belangrijk dat we dit blijven doen zodat toekomstige generaties het leren.

Met de drie restaurants opereren we in drie segmenten wat het mogelijk maakt om in Eindeloos prachtige rondjes knolselderij op een gerecht te leggen en in het Café een heerlijke selderijsoep te serveren.

Het maakt mijn dagen ook leuk en afwisselend, de ene dag langoustine en truffel in Eindeloos, de volgende dag stoere ribeye's in Proefverlof en net zo leuk om  de volgende dag een pokebowl of uitsmijter te maken in het Café.

Verder geniet ik enorm van het jonge team wat ik mag aansturen, trainen, motiveren en de groei die ze meemaken.

Hiervoor werkte ik bij: 'tNonnetje in Harderwijk, Ciel Bleu in Amsterdam, Kersentuin in Amsterdam & Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag. 

 

 

Reserveren kan online, deze reservering word meteen bevestigd via uw mail. klik hier om online te reserveren

Via onze mail info@restauranteindeloos.nl

Of telefonisch via 058 2130835