Uitgangspunt van de keuken vormt het seizoen en lokale producten met als resultaat harmonieuze gerechten waarbij Stefan Visser de klassieke basis op verrassende wijze weet te combineren met eigentijdse accenten. 

Zijn kookstijl kenmerkt zich door hartige smaken met verfrissende zuren en verfijnd gebruik van specerijen.

Stefans proeverij bestaat uit 3 t/m 8 gerechtjes incl. brood, lokale boter en 4 amuses

(op vrijdag en zaterdag start het menu vanaf 4 gangen)

Of u kunt kiezen uit onze Groente proeverij van 3 tot en met 6 gangen.

 

 

Uitleg over het menu en prijzen vindt u door te klikken op onderstaande link. 

Proeverij Eindeloos >

 

Wilt u meteen reserveren bij Eindeloos, klikt u dan op de volgende link. Reserveer online>>

Om u een impressie te geven van de kookstijl van Eindeloos volgt hieronder een voorbeeld van wat het menu zou kunnen zijn.

 

Amuses.

3 hartige amuses.

Voorgerecht

Kalfsamericain met spekbokking, zure bom, kalfsbouillon met maggiplant en bloemkool

Tussengerecht

In mosterd gemarineerde kabeljauw met gepofte prei en vichysoisse

Tussengerecht

Biet & Bitters

Tussengerecht

Met kreeft gelakt piepkuiken met schorseneer en dragon

Tussengerecht

Boeuf Bourguignon a la moderne

Hoofdgerecht

Tamme eend met pompoen, kumquat, mais en honingbotersaus 

Dessert amuse

Eindeloos burger

Dessert

Specerijen mousse met toffeeijs, chocolade, appel en bitterkoek

 

 

 

 

Heeft u een allergie, dieet, eet u vegetarisch of lust u geen vlees of vis?
Wij horen dit graag bij de reservering.

Leveranciers >