Uitgangspunt van de keuken vormt het seizoen met als resultaat harmonieuze gerechten waarbij Willem Schaafsma de klassieke basis op verrassende wijze weet te combineren met eigentijdse accenten. Heerlijk echte smaken waarbij u verwonderd raakt over al het moois dat het seizoen en de regio te bieden heeft.

Om absolute versheid te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met een verrassingsmenu.

Dinsdag t/m Donderdag serveren wij een 3 t/m 8 gangen menu met 4 amuses.

Vrijdag & Zaterdag serveren wij een 4 t/m 8 gangen menu met 4 amuses.

 

Uitleg en prijzen vindt u door te klikken op onderstaande link. 

Proeverij Eindeloos >

 

Wilt u meteen reserveren bij Eindeloos, klikt u dan op de volgende link. Reserveer online>>

Om u een impressie te geven van de kookstijl van Eindeloos volgt hieronder een voorbeeld van wat het menu zou kunnen zijn.

 

Amuses.

Maiscrouton met ui & miso

Boerenkool met piccalilly en witte bonen

Pittige bloemkool

Voorgerecht

Zeebaars met appel, selderij, peterselie en peterseliewortel

Tussengerecht

Schelvis in paddenstoelenpoeder, mousseline van eekhoortjesbrood,zuurdesem, kastanje en hazelnoten

Tussengerecht

Snoekbaaks met zuurkooljus en geprakte aardappel

Tussengerecht

Gyoza van eend en shiitake met shiso jus.

Tussengerecht

Kalfssucade "Pörkölt"

Hoofdgerecht

Hertenrug met bietjes, witlof, kalamata, drop en jus van laurier

Tussengerecht

Zwezerik met avocado, wintertruffel en basilicum jus*.

(*Ook los te bestellen 18.50)

Dessert amuse

Banaan met witte chocolade en passievruchten

Dessert

Indonesische caké met mango en melkchocolade

 

Heeft u een allergie, dieet, eet u vegetarisch of lust u geen vlees of vis?
Wij horen dit graag bij de reservering.

Leveranciers >