Uitgangspunt van de keuken vormt het seizoen met als resultaat harmonieuze gerechten waarbij Willem Schaafsma de klassieke basis op verrassende wijze weet te combineren met eigentijdse accenten. Heerlijk echte smaken waarbij u verwonderd raakt over al het moois dat het seizoen en de regio te bieden heeft.

Om absolute versheid te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met een verrassingsmenu.

Dinsdag t/m Donderdag serveren wij een 3 t/m 8 gangen menu met 4 amuses.

Vrijdag & Zaterdag serveren wij een 4 t/m 8 gangen menu met 4 amuses.

 

Uitleg en prijzen vindt u door te klikken op onderstaande link. 

Proeverij Eindeloos >

 

Wilt u meteen reserveren bij Eindeloos, klikt u dan op de volgende link. Reserveer online>>

Om u een impressie te geven van de kookstijl van Eindeloos volgt hieronder een voorbeeld van wat het menu zou kunnen zijn.

 

Amuses.

Flammkuchen met gerookte selderij

Uiencake met miso

Soep van peterselie met aspergeschuim en nootmuskaat croutons

Voorgerecht

Tartaar van zalm met gekonfijte eidooier, spinazie crème en coulis van maggiplant

Tussengerecht

Kabeljauw gemarineerd in bieten met zuring en jus van biet en anijs

Tussengerecht

Zachtgegaard kalfsvlees met haringkuit, asperges en dragon

Tussengerecht

Gouden bloemkool met voorjaarstruffel, oude kaas en hazelnoten

Tussengerecht

Hoender met ballotine van de dij, brioche met gevogelte mousse, groene asperge en jus van foelie

Tussengerecht

Zwezerik met huzarensalade en jus van leverworst

Hoofdgerecht

Ossenhaas met sucade, pompoen, gebrande asperge, bok choi en rendangjus

Dessert amuse

Bloedsinaasappel met Earl grey sorbet

Dessert

Pandan biscuit met curry crème, gekonfijte gember, passievruchten en sorbet van ananas en limoenblad

* Los te bestellen 18.50.

Zwezerik met avocado, wintertruffel en basilicum jus.

 

Heeft u een allergie, dieet, eet u vegetarisch of lust u geen vlees of vis?
Wij horen dit graag bij de reservering.

Leveranciers >