Uitgangspunt van de keuken vormt het seizoen met als resultaat harmonieuze gerechten waarbij Willem Schaafsma de klassieke basis op verrassende wijze weet te combineren met eigentijdse accenten. Heerlijk echte smaken waarbij u verwonderd raakt over al het moois dat het seizoen en de regio te bieden heeft.

Om absolute versheid te kunnen garanderen werken wij uitsluitend met een verrassingsmenu.

Dinsdag t/m Donderdag serveren wij een 3 t/m 8 gangen menu met 4 amuses.

Vrijdag & Zaterdag serveren wij een 4 t/m 8 gangen menu met 4 amuses.

 

Uitleg en prijzen vindt u door te klikken op onderstaande link. 

Proeverij Eindeloos >

 

Wilt u meteen reserveren bij Eindeloos, klikt u dan op de volgende link. Reserveer online>>

Om u een impressie te geven van de kookstijl van Eindeloos volgt hieronder een voorbeeld van wat het menu zou kunnen zijn.

 

Amuses.

3 hartige amuses.

Voorgerecht

Handgesneden tartaar van Melkkoe entrecote met paddenstoelen crème, citrus gel en haringkaviaar

Tussengerecht

Dungesneden coquille met hangende bouillon van kreeft, bloedsinaasappel en bataat

Tussengerecht

Schol Tandoori met pompoen-cassia curry, mango, paksoi en radijs

Tussengerecht

Roodbaars met spinazie, spiering en jus van ansjovis

Tussengerecht

Varkenswang met appel, uienmousseline en jus van Calvados

Hoofdgerecht

Kalfshaas met doperwten, crème, citroen aardappeltjes en kalfsjus met venkelzaadjes

Dessert amuse

Bellini shake

Dessert

Citroentaart met frambozen, citruszeste en citroentaart roomijs

* Los te bestellen 18.50.

Halve kreeft met sinaasappel-saffraan meiknolletjes en kreeftenjus met specerijen

 

Heeft u een allergie, dieet, eet u vegetarisch of lust u geen vlees of vis?
Wij horen dit graag bij de reservering.

Leveranciers >