Uitgangspunt van de keuken vormt het seizoen en lokale producten met als resultaat harmonieuze gerechten waarbij Stefan Visser de klassieke basis op verrassende wijze weet te combineren met eigentijdse accenten. 

Zijn kookstijl kenmerkt zich door hartige smaken met verfrissende zuren en verfijnd gebruik van specerijen.

U kunt bij ons kiezen uit 3 menu's, ons verrassingsmenu de Proeverij Eindeloos van 3 tot en met 5 gangen die u tot 8 gangen kan uitbreiden met geselecteerde gerechten uit ons Signatuur menu.

Ons Signatuur menu bestaande uit 5 gangen met bijzondere gerechten en de mooiste ingrediënten.

Of u kunt kiezen uit onze Groente proeverij van 3 tot en met 6 gangen.

 

 

Uitleg over het menu en prijzen vindt u door te klikken op onderstaande link. 

Proeverij Eindeloos >

 

Wilt u meteen reserveren bij Eindeloos, klikt u dan op de volgende link. Reserveer online>>

Om u een impressie te geven van de kookstijl van Eindeloos volgt hieronder een voorbeeld van wat het menu zou kunnen zijn.

 

Amuses.

3 hartige amuses.

Voorgerecht

Ingelegde Noordzeemakreel met peterselie olie, zoete aardappel en zilte groente

Tussengerecht

Dungesneden Coquille met in bruine boter gekonfijte aardappel, hangop en jus van gevogelte en schelpdieren

Tussengerecht

Ballotine van kwartel met het boutje krokant, blauwe bes, geroosterde prei en jus van kokkels

Tussengerecht

Biet & Bitters

Hoofdgerecht

Dry Aged Red Angus uit Tzum met uienmousseline, bloemkool, truffel en romige jus met avruga.

Dessert amuse

Framboos, drop & kalamata

Dessert

Mango parfait met pistache biscuit, kardemom, rozen en darjeeling thee

 

Signatuur Menu

Een selectie van onze meest bijzondere gerechten.

Melkkoe & Oester

Gebraden tartaar / oester crème  /spinazie / krokante kippenhuid

Langoustine Curry

Langoustine / curry / salade / quinoa

Bloemkool

Salsa verde / shiitake / dashi

Chili con Pulpo.

Pulpo / tomaat / bonen / mais / ui / look

Tamme duif & Pistache

Hooi / pistache / fenegriek / tuinbonen / jus

 

 

Heeft u een allergie, dieet, eet u vegetarisch of lust u geen vlees of vis?
Wij horen dit graag bij de reservering.

Leveranciers >