Restaurant Eindeloos

Regio producten

Restaurant Eindeloos

Regio producten

Sinds de start van Eindeloos spelen regio producten een grote rol in Eindeloos

Regio producten zijn de basis voor onze keuken.
Zo werken wij met Jagers, boeren, groentetelers, slagers, kaasmakerijen uit de omgeving.

Kwaliteit staat altijd voorop en we vullen onze regioproducten met kwaliteit uit andere delen van de wereld, hierbij moet je denken aan truffels, specerijen en olie soorten.

Hieronder vindt je een aantal van onze favoriete leveranciers.

 

Restaurant Eindeloos

Yne Sinne Farm

Joël van den Broek en de mooiste lokale groente.

Joël zijn passie is groente, hij teelt op volle grond in Jirnsum een Fries dorp vlakbij Grou.
Die passie, bevlogenheid en liefde proef je terug in zijn producten.
Bekende en minder bekende groentes zien we bij hem en regelmatig weet hij ons te verrassen.

Mijn favoriete product van Yne Sinne farm zijn de superstevige en smaakvolle aubergines.

 

 

Restaurant Eindeloos

Slager Menno

Slagerij in Anjum & Dokkum

Zolang als Eindeloos bestaat werken wij al met Menno, een echte ambachtsman.
Menno slacht lokale runderen van diverse rassen met elk hun eigen kenmerken, wij vinden dit fantastisch elk dier zijn eigen smaak en karakter.

Naast het verse vlees maakt hij ook prachtige vleeswaren, favorieten van  mij zijn
Turfgerookte worst en spek.

 

 

Restaurant Eindeloos

Slager Walburg

Top slagerij in Tzum

 

Slagerij Walburg is een echt famillie bedrijf en Klaas Walburg zwaait de scepter in de slagerij.

Wij hebben Klaas leren kennen toen wij begonnen te werken met geitenbokjes uit Makkum.

Een bijzonder slagerij met alleen dieren uit de regio en rechtstreeks van de boer
Via Klaas kunnen wij werken met het mooiste lams & geitenvlees en vaak denkt hij aan ons als hij iets bijzonders heeft gekregen.

 

Restaurant Eindeloos

Kaasmakerij de Nijlander

Jersey zuivel uit Friesland

Biologische boerderij & kaasmakerij uit het zuiden van Friesland.

Otto Jan en zijn gezin zijn de drijvende kracht achter de Nijlander.
Jersey is het ras koeien wat zij gebruiken voor de melk, een uniek dier met bijzondere melk en bijzonder vlees.

De melk is rijker en daardoor zeer geschikt om te verzuivelen tot de prachtigste kazen.
Wat ons betreft de beste Friese nagelkaas en oude kaas!

 

Restaurant Eindeloos

Veltman Vis

Uit onze Friese meren & Noordzee

Veltman vis uit Harlingen is onze visboer, zijn drang naar perfectie en versheid zijn bewonderenswaardig.

Favorieten zijn langoustines, snoekbaars, harder, wilde zeebaars, dikke schol & heek.