Tips in de omgeving

B&B de Olde Signorie

Overnachten in bed and breakfast De Olde Signorie te Leeuwarden

Bed and breakfast De Olde Signorie is met haar 4 historische, elegante en luxe salons een juweel op de kroon van de Leeuwarder binnenstad. Dé ideale uitvalsbasis om vanuit te werken of te recreëren in Leeuwarden. Elke salon heeft zijn eigen badkamer met toilet en beschikt over een bijzonder cultuurhistorisch interieur. De salons zijn voorzien van alle moderne gemakken. Zo heeft elke salon zijn eigen Wifi. Waarom genoegen nemen met gewoon, als u kunt genieten van uitzonderlijk? U bent te gast in een 16e-eeuws vrijstaand rijksmonument met een rijke geschiedenis. Muziek, kunst, film, theater en horeca, het is allemaal binnen loopafstand. Alle salons bevinden zich op de begane grond. Ook is er een gratis parkeerplek op eigen ommuurd terrein. Door de ruime opzet is onze Royal Salon rolstoelvriendelijk. 

B&B de Dream

Geniet van de warme en charmante gastvrijheid van Marieke Woudstra in haar B&B die niet voor niks de Dream (droom) heet.

"B&B De Dream ligt in de groene woonwijk Aldlân. Het centrum van Leeuwarden is goed bereikbaar, zowel met fiets, auto als met openbaar vervoer.
Alle kamers in de B&B hebben een eigen badkamer, wifi, airconditioning, minibar, koffie en thee. 's Morgens geniet u van een heerlijk ontbijt. In de zomer kunt u zelfs in de romantische tuin ontbijten.   
U parkeert er gratis voor de deur. Bed and Breakfast De Dream is de ideale uitvalsbasis om het mooie Friesland te verkennen!" 

 

La Dolce Vita Suites

Deze slaapgelegenheid heet niet voor niks la Dolce Vita. Hier geniet jij van het leven.

Heerlijke luxe slaapgelegenheid op loopafstand van de leukste restaurants van Leeuwarden en haar charmante binnenstad.

 

Hotel Post Plaza

Hartje binnenstad, meer Leeuwarden dan dit wordt het niet. Gelegen aan één van de mooiste straten van de hoofdstad van Fryslân, staat Post-Plaza. Een uniek Hotel

Post Plaza eigenlijk onze buurman aan inderdaad de mooiste straat van Leeuwarden: de Tweebaksmakt.
Maar misschien ook wel het mooiste en leukste hotel van Friesland

 

Villa Kakelbont

Gelegen in de idyllische Potmarge een van de leukere wijken van Leeuwarden.

Op loopafstand van de stad ligt deze prachtige B&B , rijk uitgerust met gastvrijheid, een heerlijk ontbijt en prachtige kamers met balkon of terras.

Geniet van Leeuwarden vanuit Villa Kakelbont